
Longhaas BBQ, ook wel de ‘slagerbiefstuk’ genoemd, is een prachtig stukje vlees dat je zelden in de supermarkt vindt, maar des te vaker bij de betere slager of online slagers. Deze spier uit het middenrif is grof van structuur, vol van smaak en perfect geschikt voor de barbecue. We gaan voor een klassieke bereiding, met een simpele marinade, hoge hitte en ultieme malsheid.
Een lekkere chimichurri is een geweldige toevoeging aan dit stuk vlees!
De longhaas is een bijzonder stukje rundvlees dat je niet vaak in de supermarkt vindt, maar geliefd is bij echte vleesliefhebbers. Het vlees komt uit het middenrif van het rund en wordt ook wel “onglet” genoemd in het Frans. Dankzij de grove structuur en de intense vleessmaak doet het qua beleving denken aan bavette of entrecote, maar dan nóg uitgesprokener. Perfect voor op de BBQ, waar een stevige directe hitte zorgt voor een mooie korst, terwijl de binnenkant heerlijk sappig blijft. Snijd de longhaas BBQ altijd dwars op de draad voor de meest malse bite.
| Linkedin | Instagram | Facebook
Algemene voorwaarden | Privacyverklaring | Cookies | Sitemap | Website door Hmmarketing & J-concept