
De beefhammer BBQ, ook wel runderschenkel met bot genoemd, is een absolute eyecatcher op de BBQ. Dit indrukwekkende stuk vlees, dat zijn naam dankt aan de hamervorm, heeft tijd nodig, maar levert ongeëvenaarde smaak en malsheid op. Laag en langzaam gegaard tot het vlees van het bot valt en je met je handen kunt plukken. Ideaal voor een feestje of als showstopper tijdens een BBQ-sessie met vrienden. Dit is slow BBQ op z’n best!
Kerntemperatuur is erg belangrijk voor dit recept, daarom is een draadloze kernthermometer ideaal!
De beefhammer BBQ is niet zomaar een stuk vlees, het is een statement. Dit indrukwekkende deel van de runderschenkel dankt zijn naam aan de lange botstructuur die doet denken aan een hamer. Omdat het vlees veel bindweefsel bevat, is het van nature taai, maar juist daardoor leent het zich perfect voor low & slow bereiding op de BBQ. Tijdens het urenlange garen verandert het taaie vlees in boterzacht draadjesvlees dat bijna vanzelf van het bot glijdt. Een ware traktatie voor liefhebbers van stoer vlees met karakter.
| Linkedin | Instagram | Facebook
Algemene voorwaarden | Privacyverklaring | Cookies | Sitemap | Website door Hmmarketing & J-concept